Höst men det vet ni ju

Allmänt / Permalink / 0
Nu känns det som höst trots att det fortfarande är varmt i luften och jag är barfota i mina kängor :)
Vet inte om det är amningshormonerna men varm är jag. Tidigare frös jag alltid. Och nej, det har inget med vikt att göra, har höllt samma vikt (+|- 1/2 kg) sedan jag var 17.
Tycker hundar på hunddagis alltid om varandra?!Ser nämligen ut som det ;)
 
Dennis i Bulgarien och spelar golf med grabbarna (höll på att skriva grannarna, det hade varit konstigare :) i en vecka. Farfar och Mina umgås på dagarna medan mamma och syster är på jobbet och skolan.
Det är roligt att se hur bra lillan trivs med farfar :)
Ove kan det där med barn!
Det är så många som jag saknar, vill träffa, vill umgås men vardagen har slukat en och helgerna är fulla med aktiviteter. Så mycket innebandy som Isabel spekar vet jag inte ens om elitspelare spelar. Cup varje helg hädanefter. Puh.
Isabel har blivit vegetarian (denna vecka men äter mer och mer vegetariskt i skolan) och lagar en massa vegetariskt. Vi har t.o.m. bytt ut veckans Linas till veggokasse.
 
Mina börjar få alla sina tänder på en och samma gång och sover dåligt på nätterna samt har en insomningssträcka på 2 timmar. Igår kraschade hon sin säng (botten föll av) då hon hoppade runt i den. Dags att uppgradera bebisvaggan till en spjälsäng.
Vad fräsch man såg ut på bilder från semestern. 
Sliten och trött jag ser ut en månad senare. 
Det verkar som att sömnlösa nätter sätter sin prägel på utseendet trots att humöret är bra :)
Der handlar inte om hur man har det men hur man tar det!
Känner mig lycklig (ja,så är det hos mig, inget mittemellan läge, övar dock på det). Älskar alla säsonger och hösten är en favorit!
Hoppas att ni får en fin dag trots förseningar i kollektivtrafiken samt millånga bilköer!
Ha det!
 
 
 
Till top