Dagen då Isabel åker till Gotland och det andra familjefotot skulle tas

Allmänt / Permalink / 0
Intensiv dag idag igen!
Svara revisorer som jag har tagit in offerter från. Börja planera dop. Köpa nåt litet med Isabel till Gotland, få tjejerna ut i solen men innan fixa gårdagens disk, tvätt, sätta ny tvätt, kasta blöjor och byta 3 ggr på 2 timmar på dotter som gör i blöjan :).
Kontrollera Isabels packning. 
Till slut kom vi ut i solen :)
Träffade en granne och kände att jag vill bjuda hem många som jag träffar och dricka vin och träffa  deras respektive och barn och lära känna varandra. Vill bjuda hem många, helgerna är redan fulla med besök och vi är hemma hos folk och ändå är det många som vi inte har hunnit bjuda hem :@
Promenerade till ICA Maxi medan maken sov middag (kan inte sova på nätterna men inte pga barn men allergi som han har).
Drack kaffe och frapé för 100kr på Starbucks ( och folk klagar på banker!). Väntade på maken som hade glömt bilbarnstol hemma (han sov inte mer än 10 min,hund röjde runt i Isabels rum och åt bananskal han hade hittat).
Dennis kom och vi möttes i affären och alla hade varsin Starbucks mugg i handen ;) Alla hade vi blivit servade av super-duper säljaren där ;)
Handlade snabbt och sedan till Systemet och hem och svepa om och fotas av mamma som kom förbi för att agera fotograf och sedan packade vi hund och allt och åkte till Nynäs. Just det, Isabel sprang förbi söta grannen Johanna som gjorde en grande beställning från Isabel.
Ligger hemma i soffan och saknar ihjäl mig efter min fina,stora tjej.
Fick en mycket fin låda från min man med massageolja och en massa andra fina krämer från Body Shop, på alla hjärtans dag, där det stod "Grattis på alla hjärtans dag världens bästa fru (redan här började jag anan oråd, red anm). I denna present ingår även en massage! (jag lovar)"
Sedan blev han magsjuk och jag fick ett meddelande "
Hej Daniela. Jag måste tyvärr meddela dig som kund att massagesalonen har stängt ikväll. Vi ber om ursäkt för detta och ber att få återkomma inom kort med vidare öppettider."
"Inom kort" blev långt och jag börjar misstänka att massören tog sabbatsår eller fick sparken" ;)
Imorgon bär det av mot Söder. 
Hör gärna av er om ngn får lust att ta en fika
 
!
Annars överraskar vi ngn av er ;)
puss och kram
/Didi
 
 
 
Till top