Dödshot,yoga och välbefinnande

Allmänt / Permalink / 0
 
Livet känns härligt när jag står på denna fina plats och bloggar
En annan sover
Pappa har vi skickat till en inspirationsföreläsning som jag själv ska gå på på e.m.
Mycket i görning just nu. Igår har jag slipat och målat utemöbler. Då kom grannen mitt emot och erbjöd mig häck. Så nu blir det att sätta upp pilhäck. Missade Bodyjam:en jag skulle på för att plötsligt skulle jag botanisera mina häckkunskaper genom att utforska grannens tomt :)
Körde två andra pass istället. Pass nummer två var yoga. Och trots att jag är överrörligt och enligt läkaren 'kunde utan svårigheter bli cirkusakrobat' och enligt sjukgymnasten så 'behöver jag aldrig strecha i mitt liv' så tycker jag att det är skönt med yoga. Inte bara för strechningen men mycket för meditationens skull. Igår var jag en örn som flög väldigt nära men snabbt ovanför havets vatten och fick vattenskvätt i ögonen. Så befriande!
Dagen inleddes med yoga i vardagsrummet. Jag och bror (som har missat några pass på yogan vi går på) gjorde diverse konstiga ställningar medan grannarna åt frukost ute i solen. Pollen har gjort att vi föredrog att äta frukost inne. Tittade på Nyhetsmorgon om hur man stressar mindre. Sedan öppnar en gammal Metro och paradoxalt nog hittar följande 
Bortsett från stress (känner mig inte alls stressad) så har jag svårt att sitta stila på en stol ;)
Förutom att plantera häck så ska jag bygga några blomkrukor från spillvirket samt anordna med små balla växthus med gamla fönster som jag fick från min svägerska. Men innan ska de slipas lite.
Isabel är på körfestival i Danmark i 5 dagar och jag håller på att sakna ihjäl mig! Hon också för all del. 
Det blev lite tjafsigt innan hon åkte men det var nog för att hon var nervös inför resan.
Häromdagen blev min mamma hotad via sms på bulgariska, troligen från ett par bulgarer som är ute efter mig.
Anledningen är att jag var ombud i en rättegång emot dem och vi vann. Då fick jag,Isabel och min mamma dödshot. Hoten slutade först när jag tog och hotade de tillbaka :) Nu är KFM på dem och de är igång igen.
Vissa människor förstår inte hur rättssystemet funkar!
Hur som tråkigt men för ett tag så fick de mig att känna mig som en kändis ;) Sjukt nog ;P
Hoppas att ni alla får toppen lediga dagar!
Till top